Lediga tjänster

Projektkoordinator till IDÉ House of Brands i Göteborg

IDÉ House of Brands är nordens största leverantör av profil och presentreklam. Företaget etablerades i Norge 1987 och finns idag representerade i Norge, Sverige, Danmark och Finland. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge.

Vi söker en ansvarstagande, driven och trivselskapande säljande BackOffice till vårt kontor i Göteborg/Mölndal.

Det krävs en stor portion självständighet och förmåga att arbeta i ett mycket högt tempo med många olika projekt igång samtidigt. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifterna är varierande och du tvekar inte att hjälpa till där det behövs.

Här är det du som är motorn i att få saker och ting gjorda och du är en person som gillar att ta initiativ, hitta lösningar och samtidigt ha kontroll och ansvara för hela processen. Du är både noggrann och snabb och att vara ”spindeln i nätet” är den roll du trivs bäst i.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Weborderhantering och leveransbevakning
Korrekturhantering
Kund- och leverantörskontakter via telefon och mejl
Inköp, kalkylering och fakturering
Frakthantering
Stöd åt projektledarna
Allmänna kontorsuppgifter

Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper inom Officepaketet, CRM och administration. Du har lätt att lära dig nya system. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift då vi arbetar med kunder och leverantörer ifrån hela världen. Vi erbjuder ett jobb i ett expansivt företag med god arbetsmiljö i trevliga lokaler.

Provanställning tillämpas i 6 månader. Heltid 37,5 tim/v. Fast lön. Intervjuer sker löpande.

Välkommen att maila oss din ansökan med CV, foto och personligt brev till anders.ekvall@idegroup.se Märk ansökan med "Projektkoordinator".

Ser fram emot din ansökan
Anders Ekvall, VD 
IDÉ House of Brands Sweden AB, Göteborg
anders.ekvall@idegroup.se
+46 707 107610